Kennisbank

Gratis Webinar ‘Lessen uit het Groeifonds?’ op donderdag 13 juni

In het Hoofdlijnenakkoord wordt gesproken over het beëindigen van het Groeifonds en het korten op de middelen voor onderzoek in een tijd waarin innovatie belangrijker is dan ooit. Tegelijkertijd wordt Invest-NL uitgebouwd tot een daadwerkelijke nationale investeringsinstelling die innovatie en duurzaamheid kan aanjagen. Het is interessant dat juist nu de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) een analyse uitbrengt in de working paper ‘Leren investeren: Lessen uit de ontwikkeling van het Nationaal Groeifonds’.

Heb je nog geen tijd gehad om het te lezen? In het kader van kennis delen nemen we je op donderdag 13 juni om 16.30 uur mee in een gratis webinar wat de belangrijkste bevindingen uit dit rapport zijn. Deze bevindingen koppelen we ook aan de actualiteit van nu en morgen. In een uurtje krijg je inzicht in de verschuiving van de rol van de overheid en gaan we in op de implicaties hiervan. Maar ook is er ruimte om onderling kennis en inzichten te delen met elkaar tijdens de webinar.

De webinar is opgenomen en on-demand terug te kijken. Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang de opnames direct via de mail!