Public affairs trainingen

Bij de Public Affairs Academie hebben we een brede selectie van uitdagende trainingen. Deze bestaan uit verdiepende masterclasses, praktische workshops en meerdaagse leergangen. Met een theoretische basis zijn onze trainingen gericht op het verbeteren van je dagelijkse werkzaamheden. Kortom, veelomvattend, diepgaand en praktisch.


Het verschil:In een masterclass wordt je in meerdere dagen, of meerdere dagdelen ondergedompeld in de wereld van public affairs. Tijdens een masterclass komen theorie en praktijk samen. Voorbeelden zijn onze masterclasses Public Affairs, Leren adviseren en Public Affairs en Communicatieprofessionals.

Je vindt alle geplande masterclasses in onze agenda!

Tijdens een workshop komt een specifiek onderwerp aan bod. Of je nu beter wilt worden in het lezen van de Rijksbegroting, het opstellen van een stakeholdersanalyse of het lobbyen op provinciaal niveau: de Public Affairs Academie behandelt het allemaal.

Bekijk hier het aanbod voor de workshops.

Onze leergangen spitsen zich toe op een specifieke groep professionals. De Public Affairs Academie organiseert leergangen voor onder andere jongeren en public affairs professionals. Bekijk hier het aanbod voor leergangen in 2023.

Je vindt alle geplande leergangen in onze agenda!

Op zoek naar een incompanytraining op gebied van public affairs? Klik hier.