Over

Kennis over én van de publieke zaak. Dat is waar onze passie ligt. Al meer dan acht jaar is de Public Affairs Academie hét kennisplatform op gebied van public affairs en belangenbehartiging. Ons doel? Het versterken van professionals in hun dagelijkse werkzaamheden met concrete kennis en vaardigheden die hen maken tot sterke belangenbehartigers, gesprekspartners en coalitiebouwers. Daarnaast organiseren we voor een zo breed mogelijk publiek interessante events die aansluiten bij politieke en maatschappelijke trends. 

Vakkundig, nieuwsgierig en laagdrempelig. Dat zijn de drie kernwoorden die de Public Affairs Academie het beste beschrijven. Want of het nu gaat om een masterclass voor communicatiespecialisten, een boekbespreking met een politicus of een thema-avond over naderende verkiezingen, de Public Affairs Academie is er voor iedereen.

Vakkundig
Kennis over én van ons vak. Dat is waar al onze activiteiten om draaien. Ons kennisplatform is uniek, en iedereen is welkom. Als professional, als vrijwilligers of gewoon omdat het interessant is. Door middel van trainingen, masterclasses en workshops dragen wij bij aan kennisontwikkeling en -deling over public affairs. En door onze events, die altijd relevant zijn in het licht van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen, zetten wij de deuren open voor een breed publiek. Dit is hoe wij te werk gaan.

Nieuwsgierig
Bij de Public Affairs Academie genereren we meer kennis over ons vakgebied. Onze nieuwsgierige aard is hierbij leidend. We zoeken continu verbinding, verbreding en verdieping van onderwerpen die ons en het vakgebied raken. Waar de politieke of maatschappelijke werkelijkheid zich ook naartoe beweegt, wij bewegen mee. Want alles dat zich afspeelt en ontwikkelt in het publieke domein, is voor ons een bron van kennis en inspiratie. Dit is wie wij zijn.

Laagdrempelig
Door ons open vizier staan wij open voor iedereen. We brengen namelijk graag kennis vanuit verschillende achtergronden bij elkaar, zodat er een grotere gemeenschappelijke deler ontstaat. En daar past een open houding bij, waarin er plek is voor iedereen.