Profiel

Alles dat zich afspeelt en ontwikkelt in het publieke domein is voor ons een bron van kennis en inspiratie. Bij de Public Affairs Academie zijn we immers altijd hongerig om nóg meer te weten te komen over ons vakgebied. En dat vereist een open setting waar deze kennis gedeeld kan worden.

Honger naar meer kennis

De Public Affairs Academie is in 2012 opgericht door Marielle van Oort, directeur van Van Oort & Van Oort Public Affairs & Communicatie. Hierbij stond de nieuwsgierigheid en honger naar meer kennis centraal. De public affairs adviseurs van Van Oort & Van Oort staan midden in de praktijk, en via de Public Affairs Academie borgen zij de kennis die zij opdoen.

Koploper

Stukje voor stukje zijn we uitgegroeid tot een koploper op het gebied van kennisdeling over de publieke zaak in het algemeen, en public affairs in het bijzonder. Per jaar nemen zo’n 1.000 mensen deel aan onze trainingen, workshops en events. We organiseren bijna iedere week boeiende en rake bijeenkomsten.

Borgen kennis

Kennis verzamelen en delen doen wij niet alleen. Sterker nog: dankzij onze partners weten we ons werkveld én publiek steeds meer te verbreden! We werken samen met sleutelfiguren uit de wetenschap om op de hoogte te blijven van de laatste academische ontwikkelingen, trekken op met creatieve contentmakers om al die kennis te verspreiden en we slaan uiteraard de handen ineen met mensen uit ons vak. Zo borgen én delen we samen de kennis van en over public affairs.