Public affairs coaching

Zou je graag je vaardigheden op maat verdiepen? Ben je op zoek naar een regelmatig klankbord? Wil je niet geleid worden door de agenda van een trainer, maar door jóuw eigen vragen? Dat doen we met veel plezier in onze coachingstrajecten. Spiegelgesprekken waarbij we ingaan op jouw thema’s en strategieën tegen de achtergrond van je dagelijkse werkzaamheden. Praktisch en efficiënt.


Persoonlijke coaching

Of het nu gaat om evaluatie, intervisie of ingaan op wie je bent als PA- of communicatieprofessional. Om beter te worden in je dagelijkse werkzaamheden of voor een langdurig ontwikkeltraject. Wil je je kennis verdiepen of vaardigheden aanscherpen? Alles is mogelijk bij de coachingstrajecten van de Public Affairs Academie. In één-op-één gesprekken reflecteren we op de dagelijkse invulling van jouw rol als professional en onderzoeken we de kansen die er voor jou liggen op het gebied van public affairs en communicatie.

Ervaring

In het verleden heeft de Public Affairs Academie coachingstrajecten verzorgd voor onder andere KWF Kankerbestrijding, Dance4Life, Drechtsteden en de Gemeente Westland.

Interesse in een coachingstraject? Laten we dan samen de mogelijkheden verkennen!