Kennisbank

Overtuig met jouw boodschap in de media

Je bent overtuigd van het belang van de boodschap die jouw organisatie aan de wereld kenbaar wil maken. Maar je weet onvoldoende wat er nodig is om die boodschap via de media duidelijk te laten klinken. Deze zomer bieden wij je een mediatraining op maat, verzorgd door professionals met grote journalistieke ervaring.

Je wilt weten hoe de wereld van de pers nu eigenlijk in elkaar steekt, hier in Nederland en mogelijk ook internationaal. Je wil met mensen uit de media oefenen in het geven van interviews voor televisie, radio en wellicht ook de geschreven media. Je zoekt de juiste manier om jouw boodschap zo kernachtig mogelijk over het voetlicht te brengen, ook via social media. Je bent bezorgd over de druk die media op je organisatie kunnen uitoefenen.

Jij wilt inzichten en hulpmiddelen. Wij geven je die!
In overleg met jou maken wij de mediatraining die is afgestemd op de specifieke wensen van jouw organisatie en jouw positie. Onze trainer Kees Broere, een journalist met tientallen jaren internationale ervaring bij tv, radio en kranten (denk aan de Volkskrant en NOS), geeft je een helder zicht op de wereld achter de redacties van journalistieke media. Samen met hem en onze eigen cameraman oefen je in het geven van interviews en andere vormen van interactie met de pers.

Onze training beslaat een dagdeel. Meer tijd nodig? Dat kan ook! Jij bent aan zet. We doen dan ook een telefonische/online intake. We verkennen graag waar je behoefte aan hebt in een telefonisch of online intakegesprek.

Wat leer je in deze mediatraining?

  • Jezelf presenteren als jezelf!
  • Hoe journalisten te werk gaan
  • Je verhaal kort & bondig vertellen
  • Regie te houden in een gesprek
  • Omgaan met kritische vragen

Zomertarief
In augustus hanteren we een speciaal tarief voor deze training:  voor een training van 4 uur incl. lunch rekenen we eenmalig een bedrag van €600,00 per persoon.  Kom je met meerdere personen, maken we een programma op maat!  De datum wordt afgestemd met jou!