Kennisbank

Zomer coaching

De zomermaanden gebruiken om je persoonlijke vaardigheden voor je functie in public affairs aan te scherpen? Juist nu interessant!  Met een nieuw kabinet dat aan de slag is, nieuwe plannen, en vooral een Tweede Kamer die een eigen dualistische rol moet vinden, zijn er genoeg kansen!  Speciaal deze zomer hebben we persoonlijke coachingssessies in de aanbieding! Spiegelgesprekken waarbij we ingaan op jouw thema’s en strategieën tegen de achtergrond van je dagelijkse werkzaamheden en de huidige politiek. En in de zomermaanden bieden we coachingssessies met 20% gereduceerd tarief aan.

Opzet

Of het nu gaat om evaluatie, intervisie of ingaan op wie je bent als PA-professional. Of het nu gaat om je dagelijkse werkzaamheden of je ontwikkeltraject op lange termijn. Wil je je kennis verdiepen of je vaardigheden aanscherpen? Alles kan aan de orde komen bij coachingsgesprekken of -trajecten bij de Public Affairs Academie! In één-op-één gesprekken reflecteren we op de dagelijkse invulling van je rol en onderzoeken we de kansen die er voor jou liggen op het gebied van public affairs en communicatie. Daarbij kan speciale aandacht uitgaan naar lobbyen in het hedendaagse speelveld.

Aanmelden en meer informatie

Ben je geïnteresseerd in een coachingsgesprek of -traject? Neem dan gerust contact met ons op via info@pa-academie.nl of via 070-3242765. Een coachingstraject van drie sessies à twee uur per sessie met een persoonlijke coach bieden we in de maanden juli en augustus 2024 tijdelijk met 20% receskorting aan voor € 1060,- (inclusief voorbereiding, exclusief BTW).