Kennisbank

Gratis Webinar ‘Een nieuw kabinet! Wat nu?’ op woensdag 3 juli

Op dinsdag 2 juli verschijnt het nieuwe kabinet Schoof 1 op het bordes van paleis Huis ten Bosch. Na een lange formatie en veel discussie en speculatie over de vorm en bezetting van het kabinet is het nu eindelijk zover. Het moge duidelijk zijn dat deze kabinetsformatie anders is dan alle andere hiervoor. De ministers en staatssecretarissen gaan de komende tijd aan de slag met het hoofdlijnenakkoord. Wat betekent dit voor de weg naar Prinsjesdag? Waar gaat het kabinet mee aan de slag?  Wat staat jou de komende tijd te wachten met het nieuwe kabinet?

Op woensdag 3 juli om 12:00 nemen we je in een gratis webinar mee in wat dit nieuwe kabinet betekent en hoe de komende tijd eruit gaat zien en wat dit voor jou als belangenbehartiger betekent. In een uurtje ben je volledig op de hoogte en is er uiteraard ook ruimte om vragen te stellen en eigen inzichten met elkaar te delen tijdens de webinar.

De webinar is opgenomen en on-demand terug te kijken. Meld je aan via onderstaand formulier en ontvang de opnames direct via de mail!