Online

De Public Affairs Academie biedt een aantal activiteiten online aan. Zo houden we wekelijks Lunch Talks, geven we webinars voor public affairs- en communicatieprofessionals en bieden we één-op-één coaching op afstand aan.

Coaching
De Public Affairs Academie biedt online coachingssessies aan om met jou te verkennen tegen welke drempels je aanloopt, wat je eigen stappen kunnen zijn en waar je kansen liggen. Meer informatie vind je op deze pagina.

Lunch Talks
Tijdens een Lunch Talk gaan we in een interviewgesprek in op een onderwerp dat te maken heeft met ons vakgebied en de actualiteit. Dat doen we door een uurtje bij te praten met een expert of praktijkprofessional. Gewoon onder het genot van een broodje. En door middel van de chat kun jij meedoen.
Komende Lunch Talks kun je hier vinden. 

Webinars
In een webinar gaan we verdiepend in op een onderwerp. Verschillende domeinen van public affairs komen aanbod, met een focus op zowel kennis als vaardigheden. Een aantal trainingen bieden we vast aan, maar we bewegen ook mee met de actualiteit. Uiteraard is er tijdens deze sessies veel ruimte voor vragen en inbreng van de deelnemers. Je vindt het programma voor de komende webinars hier

Terugkijken
Heb je een webinar gemist, of komt het moment je niet goed uit? In dat geval kun je de webinars en Lunch Talks die zijn geweest hier online terugkijken. Veel kijkplezier!