Kennisbank

Nieuws: Programma Public Affairs Academie komende tijd volledig online

De komende periode zullen de activiteiten van de Public Affairs Academie – ingegeven door het verloop van corona– uitsluitend online plaatsvinden. Het programma wordt aangepast maar maatwerk blijft voorop staan.

Een deel van de bestaande aangekondigde workshops en trainingen wordt de komende weken omgezet naar praktische webinars. Maar we staan meer dan ooit open voor aanvullende wensen als het gaat om scholing en ontwikkeling.

Intervisie
Ben je voor je afdeling of voor jezelf op zoek naar een spiegel? Wil je samen met een ervaren trainer/adviseur in het licht van actuele casussen reflecteren op strategie, kennis en vaardigheden? De Public Affairs Academie start met online PA-intervisiebijeenkomsten. Een intervisietraject kan kort- of langlopend zijn. Van belang is dat met elkaar open ervaringen, drempels en vragen gedeeld worden, maar ook dat gastsprekers hun kennis delen. De agenda bepalen we samen! Omdat de intervisiegroepen bestaan uit maximaal acht deelnemers (waardoor het echte gesprek mogelijk is) kan dit volledig coronaproof. Eventueel kan online gestart worden. Je kunt je daarnaast ook aanmelden voor ons intervisietraject voor ervaren PA-professionals, dat zal starten zodra zes deelnemers zich hebben aangemeld.

Coaching
Wil je één-op-één aan de slag met je kennis en vaardigheden op gebied van public affairs? Samen verkennen tegen welke drempels je aanloopt? Ontdekken welke stappen je zelf nog kunt zetten? Of het nu gaat om ingaan op wie jij bent als PA- of communicatieprofessional of om gewoon beter te worden in je dagelijkse werkzaamheden: alles is mogelijk bij in onze online en offline coachingstrajecten. Je kunt kiezen voor een kort en intensief voordeeltraject, maar een langdurig programma behoort ook tot de mogelijkheden.

Incompanysessies
Wij bieden de meeste van onze trainingen en workshops ook online incompany aan. Dus mocht je op zoek zijn naar een groepstraining op gebied van bijvoorbeeld public affairs, lokale belangenbehartiging, communicatie, issue- en stakeholdermanagement of storytelling, laat het ons weten. Ook zijn deze activiteiten hybride aan te bieden. Daarbij moet worden aangetekend dat de offline bijeenkomsten wel moeten kunnen voldoen aan de coronamaatregelen.

Interesse? Neem contact met ons op via info@pa-academie.nl of 070 32 42 765.