EVENT AGENDA

Online coaching tegen gereduceerd tarief

Drie korte coachinggesprekken.

Door alle coronamaatregelen werkt een groot deel van Nederland thuis. Wil je deze periode benutten om je op korte termijn te ontwikkelen op gebied van public affairs en/of communicatie?

Boek dan nu een online coachingstraject tegen gereduceerd tarief. Tijdens de periode waarin thuiswerken door de coronasluiting wederom de norm is, gaan we in drie coachingsgesprekken van anderhalf uur aan de slag met jouw rol. Tegen welke drempels loop je aan? Welke stappen kun je zelf nog zetten? En waar liggen voor jou kansen en obstakels? Of het nu gaat om intervisie, ingaan op wie jij bent als PA- of communicatieprofessional, of om gewoon beter te worden in je dagelijkse werkzaamheden: alles is mogelijk in dit korte maar intensieve traject.

Hoe werkt het?

Deelname aan dit korte traject kost €500,- (excl. btw) en bestaat uit een online intake van een halfuur en drie online één-op-één coachingsgesprekken van anderhalf uur met een senior trainer/adviseur. De sessies plannen we in overleg in; ook ’s avonds zijn we beschikbaar. Heb je een collega die ook mee wil doen aan een traject? Dan ontvangt hij of zij 20% korting. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Vragen? Neem contact met ons op via info@pa-academie.nl of 070 32 42 765.

 

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden en heb je kennisgenomen van de privacyverklaring. *

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?