Kennisbank

Nieuw onlineplatform Public Affairs Academie!

In de afgelopen tijd hebben we bij de Public Affairs Academie hard gewerkt aan een online leeromgeving waar je aan de slag kunt gaan met het vergroten van je kennis en vaardigheden over public affairs, belangenbehartiging en lobby. De eerste contouren waren er al aan het begin van dit jaar, maar de coronacrisis heeft deze ontwikkeling in een stroomversnelling gebracht.

Webinars
De komende tijd organiseren we een aantal interactieve webinars, waarin we aan de hand van de chatfunctie aan de slag gaan met jouw vragen over specifieke onderwerpen. De eerste webinar staat al gepland: aanstaande woensdag, op 8 april, gaan we het hebben over de programmacommissies. Het voordeel van online: aanmelden kan nog tot het laatste moment. Verder hebben we nog een webinar op het programma staan over het opzetten van een omgevingsanalyse en webinar speciaal voor studenten getiteld ‘Ik ben lobbyist: ask me anything!

Lunch Talks
Ook organiseren we Lunch Talks, waarin we één-op-ééngesprekken voeren met een breed palet aan gasten. Een uurtje bijpraten over de actualiteit en over ontwikkelingen in het vakgebied. En jij kunt meedoen door je vragen te stellen in de chat. Op dit moment hebben we al twee Lunch Talks op het programma staan: een over ‘politieke communicatie in crisistijd’ met Jan-Willem Wits en een getiteld ‘de PA-professional in het post-coronatijdperk’ met Edward Figee.

Online leergang Public Affairs
Wil jij aan de slag met public affairs? Juist nu starten we met een online leergang van zeven weken. Een uniek programma met persoonlijke intervisie, meerdere trainers en verschillende werkvormen. We voeren op afstand één-op-één coachingsgesprekken, houden we interactieve webinars om je kennis en vaardigheden te vergroten en organiseren we levendige gesprekken om je te inspireren. Wij zorgen voor een mooi boekenpakket en gedurende de gehele leergang heb je een persoonlijke coach. De eerste online leergang begint op 20 april.

Blijf op de hoogte
De komende weken gaan we dit online-aanbod verder aanvullen met nieuwe webinars, lunch talks en cursussen. Houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten als je op de hoogte wilt blijven. Wil je nu al meer weten? Neem dan contact met ons op via info@pa-academie.nl of 070 32 42 765.