EVENT AGENDA

Politieke communicatie in crisistijd met Jan-Willem Wits

Als het crisis is, is les één voor de overheid en politiek: communiceer. Crisiscommunicatie stelt hoge eisen aan de politiek, aan ons bestuur. De ingrediënten zijn altijd dezelfde. Wees transparant. Wees helder over de feiten waarop je ingrijpende beslissingen baseert. Wees consistent. Zeg eerlijk wat je strategie is. In de afgelopen weken hebben we in de context van de coronacrisis genoeg voorbeelden gezien. Waar het goed gaat en waar het fout gaat.

Kijk je met ons mee terug? En vooral: kijk je met ons vooruit? Wat betekent de tone of voice voor de wijze waarop je communiceert? Wat zijn de do’s en wat zijn de dont’s? Een uurtje met elkaar in gesprek onder het genot van een kop koffie en een broodje. En natuurlijk kan je al je vragen voorleggen via de chat. Sterker nog: die staan centraal!

En dat doen we met Jan Willem Wits. Hij studeerde politicologie (deels) en theologie in Leiden en Utrecht. Daarna ging hij aan de slag als communicatieprofessional binnen de Rooms-Katholieke Kerk, het bedrijfsleven en diverse brancheorganisaties. Sinds 2014 is hij zelfstandig communicatieadviseur voor bedrijven, brancheverenigingen, maatschappelijke organisaties en kerkelijke instellingen. Hij heeft een maandelijkse column voor Adformatie en is regelmatig te horen op de radio als commentator voor o.a. Dit is de dag en Langs de Lijn & Omstreken

Aanmelden en meer informatie
Wees welkom! Je kunt je aanmelden via deze link. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via info@pa-academie.nl of 070 32 42 765.