Online boekenlunch | Gert-Jan Segers

In ‘Macht en onmacht’ blikt oud-Tweede Kamerlid Gert-Jan Segers op een openhartige manier terug op zijn enerverende Haagse jaren, maar hij kijkt ook vooruit. Eerlijk onderzoekt hij zichzelf, de politiek en het veranderende Nederland. Het resultaat is een inspirerend boek dat tot nadenken stemt.
  • Ga in gesprek met oud-politicus en auteur Gert-Jan Segers
  • Stel je vragen en ga in gesprek met mede-bezoekers

donderdag 14 december 2023

12.00-13.00
Online
€ 2,50
(Voor €22,95 krijg je het boek thuisbezorgd)
Contact
  • Al meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 1.000 deelnemers per jaar
  • Trainers uit wetenschap en praktijk

Online Boekenlunch met Gert-Jan Segers

Tien jaar lang was Segers Tweede Kamerlid en waren de wandelgangen van Den Haag zijn thuis. Hij nam deel aan talloze Kamer- en tv-debatten, interne beraadslagingen en overleggen met bewindslieden. Twee keer voerde hij coalitie-onderhandelingen, en leidde hij zijn partij naar regeringsdeelname. Het waren veelbewogen jaren, waarin vaak moeilijke beslissingen moesten worden genomen. Begin 2023 nam Segers afscheid van de politiek.

Hoe is het om vanuit een ideologische achtergrond compromissen te moeten sluiten? Hoe weeg je overtuiging en hoop tegenover tegenslagen en powerplay? Hoe neem je verantwoordelijkheid en leg je dat allemaal uit aan een steeds verder verdeelde achterban? Hoe breng je een boodschap van verbinding in een land dat steeds meer polariseert? Hoe moet het eigenlijk verder met Nederland?

Gert-Jan Segers (1969) was van 2012 tot 2023 Kamerlid en sinds 2015 fractieleider van de ChristenUnie. Daarvoor was hij directeur van het wetenschappelijk instituut van de partij. Tussen 2000 en 2007 werkte hij in Egypte.

Online Boekenlunch

Op donderdag 14 december is Gert-Jan Segers te gast bij de Public Affairs Academie om tijdens een Online Boekenlunch door te praten over zijn boek. Het gesprek zal ongeveer een uur duren, van 12:00 tot 13:00. Het gesprek zenden we online uit, waarbij er tijdens het gesprek genoeg ruimte is om ook je eigen vragen aan de schrijver te stellen.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deelname aan deze Online Boekenlunch bedragen €2,50. Wil je gelijk het boek ‘Macht en onmacht’ bestellen? Voor €22,95 krijg je het boek thuisbezorgd en kunt u deelnemen aan de Online Boekenlunch. Voor huidige deelnemers aan meerdaagse Public Affairs Academie-masterclasses en Metis-gebruikers is deelname gratis. Eén dag van tevoren ontvang je van ons een link naar de online sessie.

Het lukt mij niet om mij aan te melden, wat nu?
Als er problemen zijn bij het aanmelden, stuur een mail naar: info@pa-academie.nl. Dan helpen we je gelijk.
Is er interactie tussen trainer en deelnemer tijdens de boekenlunch?
Tijdens de boekenlunch kun je zowel vragen via de chat stellen als met microfoon en webcam aan.

Jan Slagter - Public Affairs Academie

Heb je vragen over de Boekenlunch?
Onze programma manager helpt je graag verder!

Neem contact op

donderdag 14 december 2023

12.00-13.00
Online
€ 2,50
(Voor €22,95 krijg je het boek thuisbezorgd)
Contact