Online boekenlunch | Mara van Waveren met 'Lobbyen kun je leren'

Mara van Waveren trapt haar boek ‘Lobbyen kun je leren’ af met de boodschap dat íedereen kan lobbyen. Met toepasbare handvatten, nuttige tips en praktische informatie neemt zij de lezer aan de hand. Na het lezen weet jij – als ‘gewone’ burger – hoe je een lobbystappenplan maakt, hoe je jouw belang kan laten horen en bij wie je hiervoor moet zijn.
  • Ga in gesprek met auteur en pro-burgerlobbyist Mara van Waveren
  • Stel je vragen en ga in gesprek met mede-bezoekers

donderdag 12 oktober 2023

12.00-13.00
Online
€ 2,50
(Voor €12,50 krijg je het boek thuisbezorgd)
Contact
  • Al meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 1.000 deelnemers per jaar
  • Trainers uit wetenschap en praktijk

Online Boekenlunch met Mara van Waveren

Van Waveren is directeur van Stichting Lobby Lokaal, een stichting die lobbyen toegankelijker wil maken. Hier zet zij zich al langer in voor burgerlobbyisten. Ze is sinds een aantal jaar bezig burgers te enthousiasmeren om te gaan lobbyen in hun leefomgeving en begeleidt hen hierin. Dit boek is een handboek voor betrokken burgers die invloed willen uitoefenen op het beleid – zowel op lokaal als op landelijk niveau.

Online Boekenlunch

Op donderdag 12 oktober van 12:00 tot 13:00 uur is Mara van Waveren te gast bij de Public Affairs Academie, om tijdens een Online Boekenlunch door te praten over haar boek. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur. Tijdens het online gesprek is er genoeg ruimte om ook je eigen vragen aan de schrijver te stellen.

Kosten en aanmelding
De kosten voor deelname aan deze Online Boekenlunch bedragen €2,50. Wil je gelijk het boek ‘Lobbyen kun je leren’ lezen? Voor €12,50 krijg je het boek thuisbezorgd en kun je deelnemen aan de Online Boekenlunch. Voor huidige deelnemers aan meerdaagse Public Affairs Academie-masterclasses en Metis-gebruikers is deelname gratis. Eén dag van tevoren ontvang je van ons een link naar de online sessie.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Op onze activiteiten zijn de algemene voorwaarden en onze privacyverklaring van toepassing.

Het lukt mij niet om mij aan te melden, wat nu?
Als er problemen zijn bij het aanmelden, stuur een mail naar: info@pa-academie.nl. Dan helpen we je gelijk.
Is er interactie tussen trainer en deelnemer tijdens de boekenlunch?
Tijdens de boekenlunch kun je zowel vragen via de chat stellen als met microfoon en webcam aan.

Jan Slagter - Public Affairs Academie

Heb je vragen over de Boekenlunch?
Onze programma manager helpt je graag verder!

Neem contact op

donderdag 12 oktober 2023

12.00-13.00
Online
€ 2,50
(Voor €12,50 krijg je het boek thuisbezorgd)
Contact