Online boekenlunch | Ariejan Korteweg

Na een verrassende verkiezingsuitslag werpt Ariejan Korteweg in 'Het Haagse moeras' een scherpe blik op de obsessie met authenticiteit en beeldvorming, de omgangsvormen en de eenvormigheid in het hart van de politiek. Zakken we weg in het Haagse Moeras of is er een weg naar buiten?
  • Ga in gesprek met politiek journalist Ariejan Korteweg!
  • Stel je vragen en ga in gesprek met mede-bezoekers

donderdag 15 februari 2024

12.00-13.00
Online
€ 2,50
(Voor €22,95 krijg je het boek thuisbezorgd)
Contact
  • Al meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 1.000 deelnemers per jaar
  • Trainers uit wetenschap en praktijk

Online Boekenlunch met Ariejan Korteweg

Boekenlunch met Ariejan Korteweg: Het Haagse Moeras

Na een verrassende verkiezingsuitslag is het tijd om de balans op te maken. Welke weg slaat Nederland in? Wat wordt de agenda van het nieuwe kabinet? Een regie-akkoord of een coalitieakkoord? Wat verandert in de Haagse cultuur? In zijn boek ‘Het Haagse moeras’ analyseert Ariejan Korteweg de gebouwen, de obsessie met authenticiteit en beeldvorming, de omgangsvormen en de eenvormigheid in het hart van de politiek. Centrale vraag tijdens deze boekenlunch: zakken we weg in het Haagse Moeras of hebben we weg naar buiten gevonden?

Ariejan Korteweg werkte bij het Leidsch Dagblad, De Volkskrant en de laatste 9 jaar in Den Haag. Eerder schreef hij een boek over de Hollandse lobbycratie (Lobbyland) die hij nog steeds als een klef onderdeel van de Haagse bedrijfscultuur ziet. Nu heeft hij een nieuw boek, waarin hij de Binnenhofse sfeer in de Rutte-jaren in kaart brengt. Want, zegt hij, Den Haag heeft zich in mede gevormd naar de stijl van de leider van de afgelopen 13 jaar.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deelname aan deze Online Boekenlunch bedragen €2,50. Wil je gelijk het boek ‘Het Haagse moeras’ bestellen? Voor €22,95 krijg je het boek thuisbezorgd en kun je deelnemen aan de Online Boekenlunch. Voor huidige deelnemers aan meerdaagse Public Affairs Academie-Masterclasses en Metis-gebruikers is deelname gratis. Eén dag van tevoren ontvang je van ons een link naar de online sessie.

Het lukt mij niet om mij aan te melden, wat nu?
Als er problemen zijn bij het aanmelden, stuur een mail naar: info@pa-academie.nl. Dan helpen we je gelijk.
Is er interactie tussen trainer en deelnemer tijdens de boekenlunch?
Tijdens de boekenlunch kun je zowel vragen via de chat stellen als met microfoon en webcam aan.

Jan Slagter - Public Affairs Academie

Heb je vragen over de Boekenlunch?
Onze programma manager helpt je graag verder!

Neem contact op

donderdag 15 februari 2024

12.00-13.00
Online
€ 2,50
(Voor €22,95 krijg je het boek thuisbezorgd)
Contact