EVENT AGENDA

Workshop Stakeholder­management: wie moet jij kennen en wie moet jou kennen?

Voor iedere professional die te maken heeft met public affairs, advocacy of communicatie is stakeholdermanagement een belangrijk aspect van zijn of haar werk. Hoe kun je hier structureel vorm en invulling aan geven om jouw belang nog strategischer te kunnen positioneren? Deze vraag staat centraal tijdens deze masterclass, waarin je met een ervaren trainer en met je medecursisten aan de slag gaat.

Klik hier om je aan te melden!

Het identificeren van de belangrijkste actoren in de omgeving van jouw organisatie of lobbydoel is een belangrijk onderdeel van iedere public affairsstrategie. Maar hoe breng je hen in kaart? Daarbij gaat het niet alleen om de bekende actoren, maar ook om de nog onbekende of minder voor de hand liggende, de zogenaamde ‘strange bedfellows’. En vervolgens: hoe herken je de impact of invloed van verschillende stakeholders die zich rond jouw issue bevinden? En als je dit weet: hoe draag je dan zorg voor een goede, gerichte communicatie richting de voor jou belangrijke stakeholders? En op welke manieren kun je ze bij jouw organisatie of lobbydoel betrekken wanneer dit nodig is?

Opzet
In deze workshop gaan we in op deze en nog veel meer vragen. We nemen je mee langs verschillende modellen uit de theorie, behandelen uitgebreid de praktijk en we reflecteren samen op jouw vragen. Aanvullende vragen als coalitievorming en netwerken kunnen ook aan de orde komen. Kortom: een interactieve en direct toepasbare sessie!

Datum en locatie
De workshop vindt plaats op donderdag 22 juni 2023 bij de Public Affairs Academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. We beginnen om 13:00 en eindigen om 17:00

Aanmelden 
De kosten voor deze workshop bedragen €475,- per persoon (exclusief BTW). Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier.

Vragen
Het is ook mogelijk om via het formulier aan te geven dat je meer informatie wil. Dan word je benaderd door een medewerker van de Public Affairs Academie. Voor overige vragen kun je ons bereiken per mail info@pa-academie.nl of bel ons op 070 324 27 65.

Deze workshop bieden we overigens ook incompany aan. Informeer naar de mogelijkheden.

Klik hier om je aan te melden!