EVENT AGENDA

Omgevingsanalyse

De omgevingsanalyse is dé analyse om snel en eenvoudig verbindingen bloot te leggen tussen issues die voor jou belangrijk zijn, de relevante stakeholders en de juiste momenten van belangenbehartiging. Maar hoe maak je zo’n analyse? Welke informatie is relevant, en op welke manier? En nog belangrijker: hoe benut je je omgevingsanalyse optimaal in de praktijk? Daarover gaat de workshop Omgevingsanalyse!

Opzet
In de workshop gaan we kort in op de theorie achter de omgevingsanalyse: waarom is het zo’n aantrekkelijk instrument, en hoe werkt het precies? Dat doen we met een ervaren trainer en adviseur die bijna dagelijks gebruik maakt van zelfgemaakte omgevingsanalyses.

Vervolgens gaan we aan de hand van enkele casussen zélf aan de slag. Je leert waar en hoe de verbanden liggen, wie je wel en niet mee moet nemen en hoe je schematisch kunt weergeven waar voor jou de kansen liggen.

We kijken vooral ook samen naar jouw issue: hoe kan je daar een passende omgevingsanalyse voor maken? Je leert werken met een praktische tool voor nu en een zeer nuttige vaardigheid voor toekomstige issues!

Datum en locatie
De workshop vindt plaats op woensdag 14 oktober bij de Public Affairs Academie in Den Haag. De workshop begint om 15.00 uur en we eindigen rond 17.00 uur.

Aanmelden en meer informatie
De kosten voor deze workshop bedragen €150 (exclusief BTW). Bij meerdere aanmeldingen vanuit je organisatie ontvang je vanaf de tweede aanmelding 20% korting. Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder. Meer informatie? Neem contact met ons op via info@pa-academie.nl of 070-3242765.

Anderhalve meter afstand
Bijeenkomsten bij de Public Affairs Academie worden gehouden met inachtneming van de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen. Deelnemers zitten in een grote zaal waar we de vereiste anderhalve meter afstand tussen deelnemers onderling en docenten kunnen garanderen. Extra hygiënemiddelen zijn aanwezig.

Ga je akkoord met de algemene voorwaarden en heb je kennisgenomen van de privacyverklaring? *

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?