EVENT AGENDA

Lobbyen na de provinciale verkiezingen

Op 15 maart 2023 vinden de verkiezingen van de Provinciale Staten plaats. Een mooie kans om jouw belang bij de provincies onder de aandacht te brengen en politieke banden aan te halen. Om dit goed te kunnen doen  is het van belang te weten wat de provincie doet, wat haar beleidsdomeinen zijn en wat de politieke spelregels van de provincie zijn. Maar vooral ook hoe jij de komende periode kunt benutten om invloed uit te oefenen.

Wat doe je als de provinciale verkiezingen voorbij zijn? De nieuwe samenstelling van de Provinciale Staten vraagt om een nieuwe kennismaking om jouw belang onder de aandacht te brengen. Maar hoe ga je te werk en hoe bouw je met nieuwe Statenleden een duurzame relatie op? Hoe kan je de vorming van het College beïnvloeden?  En wat als er een nieuw College van Gedeputeerde Staten is  met een nieuw collegeakkoord. Wat zijn de eerste stappen die je zet? Hoe lees je het akkoord vanuit kansen? En over welke drempels stap je heen om bij de gedeputeerde in het vizier te komen en een partnerschap aan te gaan?

De beantwoording van deze en andere voor jou relevante staan in deze workshop centraal. We verkennen de mogelijkheden van beïnvloeding. Maar ook gaan we in op relevante verschuivingen in het politieke provinciale landschap. Hiervoor nodigen we ook een gastspreker uit!

Aanmelden en meer informatie
Deze workshop vindt plaats op donderdag 23 maart 2023, tussen 13.00 en 17:00 uur. Deelname kost €475,- (excl. BTW). We sturen de factuur na afloop van de training naar het door jou opgegeven emailadres.

Op onze activiteiten zijn de algemene voorwaarden en onze privacyverklaring van toepassing. Je kan je aanmelden, of meer informatie opvragen, via onderstaand formulier.