Kennisbank

Participatie als medicijn: Public Affairs Academie werkt mee aan prachtige webinar

Afgelopen vrijdag organiseerden NFK, Hematon, Radboudumc en het Nationaal AYA ‘Jong en Kanker’ Zorgnetwerk de webinar ‘Participatie als medicijn’ waarin het onderwerp ‘kanker en werk’ vanuit verschillende perspectieven werd belicht. De Public Affairs Academie had hier als facilitator een mooie rol bij.

Tijdens de webinar werden twee succesvolle projecten, ‘Werk als medicijn’ en ‘Arbeidsparticipatie als behandeldoel: van AYA naar werk’, besproken door de deelnemers. Te gast waren Mirjam van Belzen namens NFK, klinisch arbeidsgeneeskundige Desiree Dona (Radboudumc), patiëntvertegenwoordiger Jan Roelevink (Hematon) en Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg. De Public Affairs Academie droeg bij aan de webinar met onder andere de administratieve organisatie, logistieke facilitering en technische begeleiding.

Met boeiende discussies, informatieve infographics en inspirerende bijdragen via vooraf opgenomen filmpjes werd het een prachtige webinar. En dankzij de inbreng van de kijkers via de chat werd het een interactieve uitzending. Geweldig om hier als Public Affairs Academie aan mee te werken!

Je kunt de webinar terugkijken via deze link.

Wil je ook een webinar geven en kun je wel wat hulp gebruiken? Klik dan hier voor meer informatie of neem contact op met Aron Woonink via aron@pa-academie.nl of 0628377956.