EU Verkiezingsborrel

Vanaf 6 juni gaan de burgers van de Europese lidstaten naar het stemhokje om op een nieuw Europees Parlement te stemmen. Wil jij na de Europese verkiezingen bijpraten over de uitslag, duiden wat dit betekent voor thema’s die voor jou van belang zijn en napraten met vakgenoten? Op 13 juni organiseert de Public Affairs Academie de EU Verkiezingsborrel! Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we in meerdere panelrondes de uitslag duiden en met elkaar napraten over wat deze uitslag zal betekenen voor Europa, Nederland en voor jou als belangenbehartiger.
  • Inzicht in de politieke toekomst
  • Netwerken en kennis delen
  • Duiding op actuele thema's door experts uit wetenschap en praktijk

donderdag 13 juni 2024

17:00-20:00
Kloosterkerk, Den Haag
€ 15
(Per persoon, inclusief BTW)
Contact
  • Al meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 1.000 deelnemers per jaar
  • Trainers uit wetenschap en praktijk

EU Verkiezingsborrel

Vanaf 6 juni gaan de burgers van de Europese lidstaten naar het stemhokje om een nieuw Europees Parlement te verkiezen. Wil jij na de Europese verkiezingen bijpraten over de uitslag, duiden wat dit betekent voor thema’s die voor jou van belang zijn en napraten met vakgenoten? Op 13 juni organiseert de Public Affairs Academie van 17.00 tot 20.00 uur de EU Verkiezingsborrel in de Kloosterkerk in Den Haag! Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we in meerdere panelrondes de uitslag duiden en met elkaar napraten over wat deze uitslag zal betekenen voor Europa, Nederland en voor jou als belangenbehartiger.

Meer informatie over de sprekers volgt snel. Houd onze sociale media en deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Jan Slagter - Public Affairs Academie

Heb je vragen?
Onze programma manager helpt je graag verder!

Neem contact op

donderdag 13 juni 2024

17:00-20:00
Kloosterkerk, Den Haag
€ 15
(Per persoon, inclusief BTW)
Contact