Terug naar homepage

PA-podcast!

De PA-academie podcast is dé politieke podcast in Nederland. Podcasts zijn voor belangenbehartigers inmiddels onmisbaar voor duiding, inspiratie én verdieping van belangenbehartiging en politiek. Precies de reden waarom de PA-academie is gestart met haar eerste seizoen. Met de PA-podcast vertellen we verhalen die duiding én verdieping geven. We brengen de politieke arena naar de luisteraar op de fiets, in de trein, thuis of op werk.

Aflevering 2: in gesprek met ervaren polderaars
In de tweede aflevering gaan we in gesprek met ervaren polderaars: Alexander Rinooy Kan (Eerste Kamerlid en hoogleraar), Patrick Fey (CNV) en Frank Bluiminck (VGN). Ook tijdens Rutte-3 zal het poldermodel van grote politieke kracht blijven: in de zorg, het onderwijs, klimaat en andere beleidsterreinen. Meepraten in de polder betekent: kansen om beleid te beïnvloeden, maar ook een verhoogd afbreukrisico. Hoe kunnen belangenbehartigers hier het beste me omgaan? Verdiep uw kennis met deze inspirerende polderaars! De PA-academie en Van Oort & Van Oort hebben over hetzelfde onderwerp ook een publicatie uitgebracht ‘ Poldermodel next level ‘. Deze is gratis te bestellen via dit formulier !

Aflevering 1: in gesprek met nieuwe Tweede Kamerleden
In de eerste aflevering gaan we in gesprek met Tweede Kamerleden Sophie Hermans (VVD), Suzanne Kröger (GroenLinks) en Maurits von Martels (CDA). Hoe ervaren zij de overstap naar het parlement? Welke tips hebben zij voor belangenbehartigers? Wat zijn hun ambities en drijfveren?

Neem contact met ons op via e-mail of 070-3242765.