EVENT AGENDA

Voorjaarsnota

In de startblokken voor de Voorjaarsnota!
Met de Voorjaarsnota zal het kabinet aankomend voorjaar zijn begroting voor 2019 bijstellen. Het voorjaar is voor de ministerraad ook het jaarlijkse hoofdbesluitvormingsmoment over de begroting. Hoe werkt dit? Wanneer staat wat te gebeuren? Hoe kun je het best begrijpen wat de Voorjaarsnota en de berichtgeving over de begroting voor jou betekent? Wat is de invloed van de Voorjaarsnota op de begroting van het daaropvolgende jaar? En hoe kun je dit moment aangrijpen om nóg beter op te komen voor jouw belang?

Opzet
De PA-academie is klaar voor de Voorjaarsnota en organiseert hierover de workshop Voorjaarsnota! In de twee uur durende bijeenkomst nemen we je mee naar het lentedeel van het begrotingsjaar. Hierbij gaan we in op bovenstaande vragen, en nog veel meer. In deze interactieve workshop draait het ook om jouw praktische ervaringen. Met inachtneming van de Chatham House Rules delen wij deze met elkaar. Op deze manier ga je goed voorbereid het voorjaar in!

Datum en locatie

De workshop vindt plaats op donderdag 31 januari 2019 van 15:00 tot 17:00 uur(inloop 14:45 uur) bij de Public Affairs Academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag.

Aanmelden en informatie
De kosten voor de workshop bedragen €150,- per persoon (exclusief BTW). Bij meerdere aanmeldingen vanuit je organisatie ontvang je vanaf de tweede aanmelding 20% korting. Je kunt je voor de workshop inschrijven via het aanmeldformulier hieronder. Voor meer informatie kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen via 070-3242765 of info@pa-academie.nl.