EVENT AGENDA

Stakeholdersmanagement: wie moet je kennen en wie moet jou kennen?

Voor iedere professional die te maken heeft met public affairs, advocacy of communicatie is stakeholdersmanagement een belangrijk aspect van zijn of haar werk. Hoe kun je hier structureel vorm en invulling aan geven om jouw belang nog strategischer te kunnen positioneren? Deze vraag staat centraal tijdens deze live workshop, waarin je met een ervaren trainer en je medecursisten aan de slag gaat.

Het identificeren van de belangrijkste actoren in de omgeving van jouw organisatie of lobbydoel is een belangrijk onderdeel van iedere public affairs-strategie. Maar hoe breng je hen in kaart? En vervolgens: hoe herken je de impact of invloed van verschillende stakeholders die zich rond jouw issue bevinden? En als je dit weet: hoe draag je dan zorg voor goede, gerichte communicatie richting de voor jou belangrijke stakeholders? En op welke manieren kun je ze bij jouw organisatie of lobbydoel betrekken wanneer dit nodig is?

Opzet
In deze workshop – die volledig coronaproof wordt gegeven – gaan we in op deze en nog veel meer vragen. We nemen je mee langs verschillende modellen uit de theorie, behandelen uitgebreid de praktijk en we reflecteren samen op jouw vragen. Aanvullende onderwerpen als coalitievorming en netwerken kunnen ook aan de orde komen. Kortom: een interactieve en direct toepasbare sessie!

Aanmelden en meer informatie
Deze workshop vindt plaats op woensdag 15 september tussen 10:00 en 16:00 uur bij de Public Affairs Academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. Deelname kost €300,- (exclusief btw). De factuur ontvang je na afloop van de workshop. Je kunt je aanmelden of meer informatie opvragen via onderstaand formulier.

Deze workshop bieden we ook incompany aan. Informeer naar de mogelijkheden.

[contact-form-7 id=”4872″ title=”Kort aanmeldformulier | Stakeholdermanagement september 2021″]