EVENT AGENDA

Public Affairs en Lobby | juni 2020

Zet jouw belang écht op de kaart! De coronacrisis heeft nog steeds veel impact op de samenleving en politiek Den Haag. Belangenbehartiging gaat echter altijd door, misschien nog wel meer in crisistijd. Bovendien richten politieke partijen zich op de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021. Kortom: een erg interessante en belangrijke periode om invloed uit te oefenen. Tijd om je kennis aan te scherpen dus!

De Public Affairs Academie organiseert met veel plezier de vierdaagse masterclass Public Affairs & Lobby. Ben je als belangenbehartiger of communicatieprofessional op zoek naar verdieping van je public affairs-kennis? Wil je je lobbyvaardigheden perfectioneren? Optimaal kunnen opkomen voor jóuw belang? Deze masterclass brengt je helemaal up-to-date en geeft je de tools in handen je doelen nog beter te bereiken. Tijdens de masterclass is speciale aandacht voor lobbyen in het post-coronatijdperk.

Opzet
De praktijk staat centraal tijdens deze masterclass. In vier dagdelen ga je samen met ervaren trainers aan de slag met de basis van lobby en public affairs. Vanuit een theoretische basis, en altijd gericht op de dagelijkse praktijk. Je maakt kennis met andere public affairs-professionals en we nemen je in vogelvlucht mee langs de procedures en strategieën van het politieke speelveld. Wij laten je zien waar de kansen liggen, en waar, wanneer en hoe jouw lobby het verschil maakt. Bovendien ontvang je recente literatuur over het vak. Door de specifieke opzet van deze masterclass – een reeks van vier dagdelen – kan je de opgedane kennis en inspiratie meteen toepassen in je werk. Helder en praktisch.

Gedurende de masterclass komen onder andere de volgende vragen aan bod:
– Wat is public affairs?
– Hoe functioneert ‘Den Haag’?
– Wat is het belang van netwerken?
– Hoe smeed je effectieve coalities?
– Welke instrumenten zet je in?
– Wat zijn de do’s en don’ts van public affairs?
– Waar versterken communicatie en public affairs elkaar?
– Hoe zet je (sociale) media effectief in?
– Wat zijn actuele trends?

Anderhalve meter afstand
In lijn met de RIVM-richtlijnen omtrent bijeenkomsten hanteren we ook bij de Public Affairs Academie een anderhalvemeter-beleid. Deelnemers zitten in een grote zaal waar we de vereiste anderhalve meter afstand tussen deelnemers onderling en docenten kunnen garanderen. Extra hygiënemiddelen zijn aanwezig.

Data en locatie
De inschrijvingen voor deze cursus, startende in juni 2020, zijn geopend.
De masterclass wordt gegeven in vier dagdelen, en vindt plaats bij de Public Affairs Academie; Benoordenhoutseweg 88, te Den Haag.

– Woensdag 10 juni – 9.00 – 13.00 uur
– Woensdag 17 juni – 9.00 – 13.00 uur
– Woensdag 24 juni – 9.00 – 13.00 uur
– In onderling overleg vastgesteld

Aanmelden en aanvullende informatie
De kosten voor deze masterclass bedragen €1350,- per persoon (exclusief BTW; inclusief literatuur). Wij zorgen voor lunch. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Voor meer informatie of vragen kun je ons bereiken via info@pa-academie.nl of 070 – 32 42 765.

Deze masterclass kan ook incompany worden verzorgd op locatie of bij ons op de Public Affairs Academie. Informeer naar de mogelijkheden!

[contact-form-7 id=”2718″ title=”Aanmeldformulier Masterclass Public Affairs & Lobby (juni 2020)”]