EVENT AGENDA

Online workshop Parlementaire procedures voor belangenbehartigers

De Eerste en Tweede Kamer kennen veel verschillende overlegvormen en procedures. Om effectief invloed uit te oefenen op de besluitvorming is het handig te weten wie wanneer en waarover vergadert, en welke procedures worden gevolgd. Als belangenbehartiger kan het lastig zijn hier wegwijs in te raken. Met deze workshop hopen we hier verandering in te brengen!

Opzet
Procedurevergaderingen, commissiedebatten, tweeminutendebatten… hoe zat het ook alweer? Soms zie je door de bomen het bos even niet meer. Daarom bieden we deze unieke workshop aan over alle procedures, vergaderingen en gewoontes in de Eerste en Tweede Kamer, speciaal voor belangenbehartigers. Van moties en amendementen tot stemmingen en besluitenlijsten; alles komt aan bod in deze zeer praktische workshop. Je leert de verschillende overleggen en hun urgentie van elkaar te onderscheiden, terwijl we je ook laten zien waar de kansen liggen voor beïnvloeding. Maar er is zeer zeker ook ruimte voor jouw eigen vragen.

Aanmelden en meer informatie
Deze online workshop vindt plaats op 13 september 2022, tussen 15.00 en 17.00 uur. Deelname kost €150,- (excl. BTW). Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Meer weten? Neem contact met ons op!

[contact-form-7 id=”5821″ title=”Responsief aanmeldformulier | Parlementaire procedures voor belangenbehartigers (september 2022)”]