EVENT AGENDA

Online workshop Stakeholdersmanagement

Voor iedere professional die te maken heeft met public affairs, advocacy of communicatie is stakeholdersmanagement een belangrijk aspect van zijn of haar werk. Hoe kun je hier structureel vorm en invulling aan geven om jouw belang nog strategischer te kunnen positioneren? Deze vraag staat centraal tijdens deze interactieve online workshop, waarin je met een ervaren trainer en je medecursisten aan de slag gaat.

Het identificeren van de belangrijkste actoren in de omgeving van jouw organisatie of lobbydoel is een belangrijk onderdeel van iedere public affairs-strategie. Maar hoe breng je hen in kaart? En vervolgens: hoe herken je de impact of invloed van verschillende stakeholders die zich rond jouw issue bevinden? En als je dit weet: hoe draag je dan zorg voor goede, gerichte communicatie richting de voor jou belangrijke stakeholders? En op welke manieren kun je ze bij jouw organisatie of lobbydoel betrekken wanneer dit nodig is?

Opzet
In deze drie uur durende workshop gaan we in op deze en nog veel meer vragen. We nemen je mee langs verschillende modellen uit de theorie, behandelen uitgebreid de praktijk en we reflecteren samen op jouw vragen. In break-outrooms ga je met elkaar aan de slag en verken je wat voor jou het meest passende instrument is. Kortom: een interactieve en direct toepasbare sessie!

Aanmelden en meer informatie
Deze online workshop vindt plaats op dinsdag 4 oktober tussen 14:00 en 17:00 uur. Deelname kost €225,- (exclusief btw). De factuur ontvang je na afloop van de workshop. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

Deze workshop bieden we ook incompany aan. Informeer naar de mogelijkheden.

[contact-form-7 id=”6368″ title=”Responsief aanmeldformulier | Online stakeholdersmanagement – 4 oktober 2022″]