Masterclass Verkiezingslobby 2023: jouw issue in de partijprogramma's

Versterk jouw lobbyvaardigheden en krijg invloed op de verkiezingsprogramma's. Deze Masterclass biedt praktische tools en strategieën om jouw issue onder de aandacht te brengen bij politieke partijen. Je gaat naar buiten met een concreet plan voor de komende maanden en een aanzet voor jouw inbreng in de partijprogramma's. Meld je nu aan en zet jouw lobby in de schijnwerpers tijdens de verkiezingen.
  • Leer hoe je jouw stempel kunt drukken op de verkiezingsprogramma's
  • Ontwikkel met experts een concreet plan om de komende maanden jouw onderwerp onder de aandacht te brengen
  • Ontdek wanneer en wie je moet benaderen

vrijdag 4 augustus 2023

10:00-16:00
Benoordenhoutseweg 88, Den Haag
€ 650
(Per persoon. Exclusief BTW, inclusief lunch)
Contact
  • Al meer dan 10 jaar ervaring
  • Meer dan 1.000 deelnemers per jaar
  • Trainers uit wetenschap en praktijk

Masterclass Verkiezingslobby 2023: jouw issue in de partijprogramma’s

Benut het zomerreces optimaal zodat jouw lobby klaar is voor de verkiezingen. Door het volgen van deze Masterclass heb jij het antwoord op de vraag hoe, waar, wanneer en bij wie je de komende maanden moet zijn om verkiezingsprogramma’s te beïnvloeden. Hoe komen verkiezingsprogramma’s tot stand? Wat worden de thema’s? Welke rapporten worden betrokken? Hoe breng je jouw wensen onder de aandacht van politieke partijen zodat het een plaats krijgt in de verkiezingsprogramma’s? Wie benader je daarvoor? Wanneer moet je dat uiterlijk doen? Hoe agendeer je onderwerpen in campagnetijd? Deze en vele andere vragen zullen in deze Masterclass aan bod komen. We gaan direct praktisch aan de slag zodat je naar buiten gaat met een plan voor de komende maanden en een aanzet voor inbreng in de verkiezingsprogramma’s van de politieke partijen.

Deze Masterclass is speciaal bedoeld voor public affairs professionals die willen zorgen dat hun lobby klaar is voor de komende Tweede Kamer verkiezingen. Met de kennis opgedaan in deze Masterclass weet je kansen die er voor jouw organisatie zijn te verzilveren in de komende maanden.

 

Is de Masterclass geschikt voor mij?
De Masterclass is geschikt voor beginnende en ervaren PA-adviseurs, beleidsmedewerkers en communicatieprofessionals die zich met belangenbehartiging bezig houden.
Is er ruimte voor mijn eigen situatie?
Tijdens de Masterclass is er veel ruimte voor vragen en casus-inbreng. Juist daarom zijn de groepen relatief klein!
Hoe en wanneer vindt facturering plaats?
Bij de aanmelding kun je aangeven waar de factuur heen moet, en wat een eventueel referentienummer is. De factuur wordt voorgaand aan de Masterclass naar dit adres verzonden.
Hoe groot is de groep?
We werken meestal met relatief kleine groepen van ongeveer 5 tot 10 deelnemers zodat er ruimte is voor break-outs en casus-inbreng.

Review

4,5
4,5 / 5
Goede mix van strategie en praktijk
Ik heb deelgenomen aan de Masterclass ‘Jouw issue in de verkiezingsprogramma’s tijdens de Tweede Kamerverkiezingen’. Een zeer goede ervaring! Deskundige trainers, diepgaande inhoud en direct toepasbare kennis. Dankzij deze Masterclass weet ik hoe ik het belang van mijn organisatie op een effectieve en impactvolle manier onder de aandacht kan brengen bij politieke partijen en kan ik direct aan de slag. Een absolute aanrader!
anoniem
5,0
5,0 / 5
To the point
Heel praktisch en to the point. Volgende dag gelijk toe kunnen passen in mijn werk. Goede adviezen van Mariëlle die ook meedenkt met individuele cases.
anoniem

Marielle van Oort - Trainer

Heb je vragen over de Masterclass?
Onze programma manager helpt je graag verder!

Neem contact op

vrijdag 4 augustus 2023

10:00-16:00
Benoordenhoutseweg 88, Den Haag
€ 650
(Per persoon. Exclusief BTW, inclusief lunch)
Contact