EVENT AGENDA

NIEUW: Communicatietechnieken in Public Affairs

Wat zeg je wel, en wat zeg je niet? Wie vertelt het verhaal, en waarom? En hoe vertel je het verhaal? Deze en nog veel meer vragen komen aan de orde tijdens de Vierdaagse Masterclass Communicatietechnieken in public affairs. Ben je op zoek naar verdieping van je communicatievaardigheden? Wil weten hoe je het persoonlijk verhaal kan inzetten in de lobby? Hoe je impact creëert met hét perfect getimede mediamoment? Tijdens deze intensieve masterclass geven we je de vaardigheden in handen jouw belang voortdurend onder het voetlicht te brengen.

Opzet
In vier dagdelen ga je samen met ervaren trainers en deelspecialisten aan de slag met alle aspecten van communicatietechnieken.

Dagdeel 1: Wat je zegt ben jezelf
We starten bij de basis. Wie ben jij in het gesprek? Wat neem je van jezelf mee? Wat is je houding? Hoe gebruik je je stem? Het zijn slechts enkele aspecten die aan de orde komen tijdens de eerste bijeenkomst.

Dagdeel 2: Gesprekstechnieken
Hoe lever je een overtuigende pitch af? Waarin verschilt een kennismakingsgesprek van een gesprek met impact? Hoe kun je constructieve gesprekken voeren ondanks verschil van mening? Tijdens dit onderdeel ga je vooral aan de slag met de verschillende gesprekken.

Dagdeel 3: Storytelling
Hoe gebruik je storytelling om het verschil te maken? Het eigen, authentieke verhaal van een patiënt, betrokkene, als gedreven individu om duidelijk te maken wat er nodig is voor een bredere doelgroep. Maar het kan ook averechts werken. Hoe gebruik je verhalen op zo’n manier dat ze je boodschap versterken?

Dagdeel 4: Mediatraining
Je hebt een verhaal dat je graag wilt vertellen. Maar hoe doe je dat? Hoe vind je de balans tussen jezelf blijven en het volgen van tips en tricks die je verhaal beter doen overkomen? Hoe ga je om met lastige vragen? Hoe maak je jezelf authentiek? En hoe krijg je de “uh” uit je antwoord? In dit dagdeel bereiden we je voor op een effectief optreden in de media, of het nu gaat om geschreven, gesproken of beeldende taal. Hier sta je ook letterlijk voor de microfoon!

Data en locatie
De masterclass wordt gegeven in vier dagdelen:

– Donderdag 17 oktober – 13.00 – 17.00 uur
– Woensdag 30 oktober – 9.00 – 13.00 uur
– Dinsdag 5 november – 14.00 – 18.00 uur
– Vrijdag 15 november – 9.00 – 13.00 uur

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

De masterclass vindt plaats bij de Public Affairs Academie aan de Benoordenhoutseweg 88, 2596 BD in Den Haag.

Aanmelden en aanvullende informatie
De kosten voor deze masterclass bedragen €2100,- per persoon (exclusief BTW; inclusief literatuur). Voor meer informatie of vragen kun je ons bereiken via info@pa-academie.nl of 070 – 32 42 765.