Afbeelding bal en handWilt u sterker, strategische en effectiever uw belang positioneren in Den Haag bij de start van een nieuw politiek jaar na de zomer? Bepaal uw public affairs strategie en leg de contouren voor uw nieuwe public affairsplan!

De PA-academie biedt u deze zomer hiervoor de gelegenheid met speciale één-op-één zomertrainingen voor een gereduceerd tarief. In één dag helpen wij u op individueel niveau met het opzetten van de contouren van uw effectieve en strategische public affairsplan voor het komende jaar. Gedurende deze dag werkt u met verschillende adviseurs van de PA-academie aan de onderdelen van uw public affairsplan, van een issueanalyse en een lobbydoel tot uw eigen rol en de planning. Na deze zomertraining kunt u direct aan de slag met uw public affairsplannen!

Deze individuele trainingssessies worden u aangeboden in de zomermaanden juli en augustus 2018. De sessies zijn van 10.00 tot 16.00 uur en zijn tijdelijk €600,-

Neem gerust contact met ons op voor vragen of om uw zomertraining in te plannen via 070 32 42 765 of info@pa-academie.nl.

Comments are closed.