Training ‘Wat je zegt ben je zelf…’

11 september 2018 on Agenda by vovo

Interactieve training gesprekstechnieken
Wat zeg je wel, wat zeg je niet? En wat zegt je lichaam zonder dat je het weet? Deze vragen komen aan de orde tijdens de interactieve training Gesprekstechnieken. Vanuit het perspectief van de ontvangende gesprekspartner leer je in een vertrouwde omgeving je verhaal te doen. Kritische vragen worden gesteld en zelfs voor de camera mag je je verhaal doen. Een team van experts helpt jou en je verhaal verder. Of het nu gaat om politici, journalisten of (maatschappelijke) organisaties met invloed, na deze training beheers je effectieve gesprekstechnieken om je belang zo goed mogelijk te laten horen! En je voelt je thuis in jouw verhaal.


Opzet
In de vier uur durende training behandelen we verschillende gesprekstechnieken. Wat zijn de randvoorwaarden voor een overtuigende pitch? Waarin verschilt een kennismakingsgesprek van een gesprek met impact? Op welke manier kun je constructieve gesprekken voeren, ondanks onenigheid of een verschil van mening? Hoe kom je authentiek over in de media? Ervaar zelf de kracht van gesprekstechnieken. Je kunt rekenen op tips, praktijkvoorbeelden en constructieve feedback van minstens vier verschillende trainers. Met als doel: jouw belang zo goed mogelijk te laten horen! En je ontvangt een actueel boek over de kracht van gesprekstechnieken.

Datum en locatie
Deze training vindt plaats op verschillende data:


We starten om
15.00 uur (inloop 14.30 uur) en de training duurt tot 19.00 uur. De locatie van de training is de Public Affairs Academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag.

Deze training kan ook incompany worden gegeven. Informeer naar de mogelijkheden!

Aanmelden en informatie
De kosten voor de training bedragen €500,- per persoon (exclusief btw). Bij meerdere aanmeldingen vanuit je organisatie ontvang je vanaf de tweede aanmelding 20% korting. Voor meer informatie kun je vanzelfsprekend contact met ons opnemen via 070-3242765 of ons een e-mail sturen.

Lees hier de algemene voorwaarden van de Public Affairs Academie.

 

Comments are closed.