Gaat jouw bloed sneller stromen van het politieke spel? Wil je weten hoe het is om te opereren op het snijvlak tussen media, maatschappij en politiek? Ben je ook zo benieuwd hoe lobbyen precies in zijn werk gaat? Gaat jouw hart sneller kloppen als je invloed kunt uitoefenen? Misschien is een baan in public affairs dan wel iets voor jou!

studentenOpzet
In een twee uur durende bijeenkomst leggen we de basisprincipes van ons vak uit. Wat maakt het zo spannend om werkzaam te zijn in de wereld van belangenbehartiging? Tijdens de sessie schetsen we voor je hoe een gemiddelde dag van ons eruit ziet. Je kruipt in de huid van een lobbyist en krijgt een uniek kijkje achter de schermen. We nemen ook regelmatig stagiairs aan, dus wie weet vormt je bezoek wel de basis van een toekomstige stage!

Aanmelden en meer informatie
De bijeenkomst is
gratis, maar we vragen je bij je aanmelding wel je CV naar ons op te sturen naar info@pa-academie.nl. Er is een maximum van 15 deelnemers per bijeenkomst, dus meld je snel aan.

De bijeenkomst vindt plaats van 15.00 tot 17.00 uur bij de PA-academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. De bijeenkomst wordt gegeven op twee verschillende data:
– Woensdag 6 maart
– Woensdag 22 mei

Meer informatie? Neem contact met ons op via 070-3242765 of info@pa-academie.nl.

Comments are closed.