Een goed netwerk is cruciaal. Uit je netwerk haal je de kennis, vaardigheden en ingangen die je zelf niet of onvoldoende in huis hebt. Netwerken doe je in politiek Den Haag, op congressen of conferenties, of bij borrels. En je doet het – bewust of onbewust – zowel zakelijk als in je privéleven.

Wat is een netwerk precies? Hoe zet je het op en hoe bouw je het uit? Hoe kom je aan de juiste contacten? Wie voeg je toe op LinkedIn, en wie juist niet? Wanneer en hoe schakel je je netwerk in? Hoe voer je een effectief netwerkgesprek, en hoe presenteer je jezelf? Kort gezegd: wat zijn de do’s en don’ts van het netwerken?

Opzet
In de training Hoe bouw je een netwerk op? ga je samen met de Public Affairs Academie werken aan je netwerk. We gaan kort in op de theorie achter het netwerken, waarna we aan de slag gaan met jouw eigen netwerk. We oefenen je elevator pitch, een korte presentatie waarin je op enthousiaste wijze vertelt wie je bent, wat je doet en waar je goed in bent. Aan de hand van praktijkgerichte oefensituaties leer je hoe je je netwerk kunt onderhouden en uitbreiden. Maar er is ook volop ruimte voor jouw dagelijkse praktijk: we helpen je erbij je netwerk een échte hulpbron te maken.

Datum en locatie
De training wordt gegeven op woensdag 24 april 2019 bij de Public Affairs Academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. We beginnen om 13.00 uur en zijn rond 17.00 uur klaar.

Aanmelden en meer informatie
De kosten voor de training bedragen €300,- per persoon (exclusief BTW). Je kunt je hieronder aanmelden. Bij meerdere aanmeldingen vanuit je organisatie ontvang je vanaf de tweede persoon 20% korting. Wil je meer informatie over de training? Stuur gerust een email naar info@pa-academie.nl of bel ons op 070-3242765.

Deze training wordt ook incompany aangeboden. Informeer naar de mogelijkheden!

Comments are closed.