Terug naar homepage

Jongeren

Naast het versterken van professionals in hun werkzaamheden, hecht de Public Affairs Academie ook veel waarde aan de jonge belangenbehartiger, die aan het begin van zijn of haar carrière staat.

 

 

Zo organiseert de Public Affairs Academie al voor de derde keer in samenwerking met FNO de leergang ‘Jongerenbelang in Beweging’, opgezet om jongeren van circa 18 tot 25 jaar de kennis en vaardigheden in handen te geven om hun belang in beweging te brengen. Gedurende een half jaar duiken de jongeren de wereld in van nationale en lokale politiek, media, belangenbehartiging, communicatie en strategie zodat zij alle tools in handen krijgen om hun stem te laten horen. Meer weten? Lees hier verder!

 

Daarnaast hebben we samen met FNO het project Jongerenambassadeurs opgestart, een pilot in het kader van de maatschappelijke diensttijd. Jongeren denken mee, geven hun visie, zetten hun creativiteit in of geven antwoord op specifieke vragen. Zij krijgen de mogelijkheid hun stem te laten horen bij maatschappelijke organisaties, overheden en bedrijven. Ben je tussen de 15 en 21 jaar en wil je meedoen? Of ben je werkzaam voor een organisatie die wellicht haar deuren wil openen voor een gemotiveerde jongerenambassadeur? Neem dan hier een kijkje of ga direct naar onze speciale site!

Gaat jouw bloed sneller stromen van het politieke spel? Wil je weten hoe het is om te opereren op het snijvlak tussen media, maatschappij en politiek? Ben je ook zo benieuwd hoe lobbyen precies in zijn werk gaat? Gaat jouw hart sneller kloppen als je invloed kunt uitoefenen? Misschien is een baan in public affairs dan wel iets voor jou! Kom naar één van onze workshops, speciaal voor studenten:Hoor jij thuis in de wereld van Public Affairs?