Terug naar homepage

Coaching bij de PA-academie

Zoekt u een regelmatig klankbord? Zoekt u naar mogelijkheden om uw vaardigheden op maat te verdiepen? Wilt u niet geleid worden door een agenda van een trainer, maar door uw eigen vragen? Dat doen we graag in onze coachingstrajecten. Spiegelgesprekken waarbij we ingaan op uw thema’s en strategie tegen de achtergrond van de dagelijkse werkzaamheden. Praktisch en efficiënt.

Persoonlijke coaching
Of het nu gaat om evaluatie, intervisie of ingaan op wie u bent als PA-professional…Of het nu gaat om uw dagelijkse werkzaamheden of uw ontwikkeltraject…Wilt u uw kennis verdiepen of vaardigheden aanscherpen? Alles kan aan de orde komen bij de coachingstrajecten van de PA-academie. In één-op-één gesprekken reflecteren we op de dagelijkse invulling van die rol en onderzoeken we de kansen die er voor u op het gebied van public affairs liggen.

Ervaring
In het verleden heeft de PA-academie coaching verzorgd voor public affairs professionals van o.a. KWF Kankerbestrijding, Provincie Limburg, Dance4Life, de Kamer van Koophandel en de TU Delft. Dankzij jarenlange ervaring op uiteenlopende beleidsterreinen zijn wij in staat een op maat gesneden coachingstraject te verzorgen.

Bent u geïnteresseerd in een coachingstraject? Maak dan een afspraak en verken de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail of bel ons op 070 32 42 765.