Terug naar homepage

Coaching bij de Public Affairs Academie

Zoek je een regelmatig klankbord? Zoek je naar mogelijkheden om je vaardigheden op maat te verdiepen? Wil je niet geleid worden door een agenda van een trainer, maar door je eigen vragen? Dat doen we graag in onze coachingstrajecten! Spiegelgesprekken waarbij we ingaan op jouw thema’s en strategieën tegen de achtergrond van je dagelijkse werkzaamheden. Praktisch en efficiënt.

Persoonlijke coaching
Of het nu gaat om evaluatie, intervisie of ingaan op wie je bent als PA-professional. Of het nu gaat om je dagelijkse werkzaamheden of je ontwikkeltraject. Wil je je kennis verdiepen of vaardigheden aanscherpen? Alles kan aan de orde komen bij de coachingstrajecten van de Public Affairs Academie. In één-op-één gesprekken reflecteren we op de dagelijkse invulling van die rol en onderzoeken we de kansen die er voor jou op het gebied van public affairs en communicatie liggen.

Ervaring
In het verleden heeft de PA-academie coaching verzorgd voor public affairsprofessionals van onder andere KWF Kankerbestrijding, Provincie Limburg, Dance4Life, de Kamer van Koophandel en de TU Delft. Dankzij jarenlange ervaring op uiteenlopende beleidsterreinen zijn wij in staat een op maat gesneden coachingstraject te verzorgen.

Ben je geïnteresseerd in een coachingstraject? Maak dan een afspraak en verken de mogelijkheden. Stuur ons een e-mail of bel ons op 070 32 42 765.