Den Haag 03okt2001- Stoelen in de tweede kamer. FOTO HANS KOUWENHOVEN

Bent u een belangenbehartiger en wilt u uw kennis en vaardigheden aanscherpen om efficiënt uw belangen te behartigen en de formele en informele besluitvormingsprocessen te beïnvloeden? Deze masterclass Public Affairs & Lobby geeft u inzicht in het Haagse lobbyproces. De masterclass is bedoeld voor iedereen die zich beweegt op het vlak van belangenbehartiging, lobby en public affairs op nationaal niveau.

Opzet
Met een groep van maximaal acht personen gaat u twee dagen aan de slag met de basis van lobby en public affairs met ervaren trainers. Hierbij is zowel aandacht voor de theorie als de dagelijkse praktijk. U maakt kennis met andere professionals in het vak; uw medecursisten maar ook gastsprekers met ruime ervaring. We nemen u in vogelvlucht mee langs de procedures en strategieën van het politieke veld. Het gaat om informatie, inspiratie, praktische vaardigheden en de terugkoppeling naar uw eigen dagelijkse praktijk.

Na afloop van de masterclass heeft u antwoord op de volgende vragen:
–   Wat is public affairs?
–   Hoe functioneert ‘Den Haag’?
–   Wat is het belang van uw netwerk?
–   Hoe smeedt u effectieve coalities?
–   Welke instrumenten zet u in?
–   Wat zijn de do’s en don’ts van public affairs ?
–   Wat is effectief en wat niet?
–   Op welke manier kunt u de (social) media inzetten?
–   Wat zijn de trends?

Data en locatie
De masterclass vindt plaats op donderdag 18 en maandag 29 oktober 2018 bij de PA-academie aan de Benoordenhoutseweg 88, 2596 BD in Den Haag. We beginnen om 09:00 uur en eindigen rond 17:30 uur.

Aanmelden en informatie
De kosten voor deze masterclass bedragen €1350,- per persoon (exclusief btw). U kunt zich voor de masterclass aanmelden door dit formulier in te vullen. Voor meer informatie of vragen kunt u ons bereiken via info@pa-academie.nl of 070 – 32 42 765.

Deze training kan ook incompany worden verzorgd.

Hier leest u de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van de PA-academie.

Comments are closed.