Zet jouw belang écht op de kaart! 2019 is een belangrijk politiek jaar. We hebben nieuwe Provinciale Statenleden gekozen, binnenkort neemt een nieuwe Eerste Kamer zitting en we gaan al snel weer naar de stembus voor de Europese Parlementsverkiezingen. Tijd om je kennis aan te scherpen dus! De Public Affairs Academie organiseert in mei en juni wederom en met veel plezier de masterclass Public Affairs & Lobby. Ben je als belangenbehartiger of communicatieprofessional op zoek naar verdieping van je public affairs-kennis? Wil je je lobbyvaardigheden perfectioneren? Optimaal kunnen opkomen voor jóuw belang? Deze masterclass brengt je helemaal up-to-date en geeft je de tools in handen je doelen nog beter te bereiken.

Opzet
De praktijk staat centraal tijdens deze masterclass. In vier dagdelen ga je samen met ervaren trainers aan de slag met de basis van lobby en public affairs. Vanuit een theoretische basis, en altijd gericht op de dagelijkse praktijk. Je maakt kennis met andere public affairs-professionals; medecursisten maar ook inspirerende gastsprekers. Wij nemen je in vogelvlucht mee langs de procedures en strategieën van het politieke speelveld. Wij laten je zien waar de kansen liggen, en waar, wanneer en hoe jouw lobby het verschil maakt. Bovendien ontvang je recente literatuur over het vak. Door de specifieke opzet van deze masterclass – een reeks van vier dagdelen – kan je de opgedane kennis en inspiratie meteen toepassen in je werk. Helder en praktisch.

Gedurende de masterclass komen onder andere de volgende vragen aan bod:
– Wat is public affairs?

– Hoe functioneert ‘Den Haag’?
– Wat is het belang van netwerken?
– Hoe smeed je effectieve coalities?
– Welke instrumenten zet je in?
– Wat zijn de do’s en don’ts van public affairs?
– Waar versterken communicatie en public affairs elkaar?
– Hoe zet je (sociale) media effectief in?
– Wat zijn actuele trends?

Data en locatie
Je kunt je op dit moment inschrijven voor een cursus in mei en juni 2019

De masterclass wordt gegeven in vier dagdelen.

– Donderdag 23 mei 2019 – 9.00 tot 13.00 uur
– Donderdag 6 juni 2019 – 13.00 tot 17.00 uur
– Woensdag 12 juni 2019 – 9.00 tot 13.00 uur
– Donderdag 20 juni 2019 – 9.00 tot 13.00 uur

Je kunt je aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

De masterclass vindt plaats bij de Public Affairs Academie aan de Benoordenhoutseweg 88, 2596 BD in Den Haag.

Aanmelden en aanvullende informatie
De kosten voor deze masterclass bedragen €1350,- per persoon (exclusief BTW; inclusief literatuur). Voor meer informatie of vragen kun je ons bereiken via info@pa-academie.nl of 070 – 32 42 765.

Deze masterclass kan ook incompany worden verzorgd op locatie of bij ons op de Public Affairs Academie. Informeer naar de mogelijkheden!

Hier lees je de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van de PA-academie.

Comments are closed.