publicatie gemeente3

Gemeenteland is in de afgelopen jaren flink opgeschud. Door decentralisaties, fusies en nieuwe gemeenteraadsverkiezingen is het lokale politieke landschap ingrijpend veranderd. De gemeenteraadsverkiezingen zorgde voor nieuwe verhoudingen in de raad met nieuwe raadsleden en vervolgens een nieuw coalitieakkoord en nieuwe wethouders. Een logisch moment om lokale idealen te realiseren! Zeker omdat burgemeester, wethouders en raadsleden meer dan ooit op zoek zijn naar partners. Partners die samen draagvlak willen creëren en die weten wat speelt in de samenleving. Daarom organiseert de PA-academie door het hele land trainingen voor belangenbehartigers, zodat zij ‘Kansen pakken als partner van de gemeente’. Bent u erbij?

Training
Voor het opbouwen van een partnerschap met gemeenten is het onderhouden van goede relaties belangrijk. Na de training weet u bij wie u moet zijn, op welk moment en wat een goede relatie met de gemeenten u brengt. Verder krijgt u inzicht hoe u de relatie verstevigt of opbouwt met (nieuwe) wethouders of raadsleden en hoe u uw boodschap het beste kunt agenderen. In deze eendaagse training duiken we de theorie in, maar is er vooral ook ruimte voor de dagelijkse praktijk en uw specifieke vragen over de lokale lobby.

Datum en locatie
De PA-academie trekt het land in! De eendaagse trainingen vinden plaats op verschillende locaties door het hele land:
  Assen op 14 september van 10.00 tot 17.00 uur
  *  Zwolle op 20 september van 10.00 tot 17.00 uur
  *  Ede op 27 september van 10.00 tot 17.00 uur
  *  Tilburg op 28 september van 10.00 tot 17.00 uur

Aanmelden en informatie
De kosten voor deze eendaagse training bedragen €100 per persoon (exclusief btw). Bij meerdere aanmeldingen vanuit uw organisatie ontvangt u vanaf de tweede aanmelding 10% korting. De training vindt doorgang bij een minimum van tien deelnemers. U kunt zich voor de training aanmelden door in te vullen het formulier van de door u gewenste trainingsdatum en locatie in te vullen: Assen, Zwolle, Ede of Tilburg. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via 070 – 32 42 765 of info@pa-academie.nl .

De algemene voorwaarden van de PA-academie leest u hier.

Comments are closed.