Jongerenleergang

22 februari 2019 on Geen categorie by vovo

De leergang ‘Jongerenbelang in beweging’ is door de Public Affairs Academie, in samenwerking met FNO, opgezet om jongeren van ± 18-25 jaar de kennis en vaardigheden in handen te geven om hun belang in beweging te brengen. In een traject van bijna een half jaar duiken de jongeren de wereld in van nationale en lokale politiek, media, belangenbehartiging, communicatie en strategie om alle tools in handen te krijgen om aan de slag te kunnen met belangenbehartiging en hun stem te laten horen. Vaste trainers van de Public Affairs Academie en externe sprekers gaan met de jongeren aan de slag middels trainingsdagen en werkbezoeken aan o.a. de Tweede Kamer, parlementaire redacties én de organisaties en bedrijven waaraan de jongeren hun public affairs-adviezen uitbrengen.

Voor jongeren: dé leergang voor jonge belangenbehartigersJongerenbelangIII
Wil jij meedenken over jóuw toekomst? Heb je het gevoel dat jouw visie kan bijdragen aan het maatschappelijke en politieke debat? En vind jij het vreemd dat anderen beslissingen nemen over zaken die jou als jongere raken? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen en jouw stem te laten horen in de politieke en maatschappelijke arena! Misschien mis je nog nét dat beetje ervaring om jouw inzichten op de juiste plaats en het juiste moment te laten meetellen, maar uiteindelijk is het een kwestie van DOEN.

De derde leergang is afgelopen september van start gegaan. Volg ons twitterkanaal voor updates of kijk in onze agenda voor andere bijeenkomsten of trainingen!

Voor organisaties: Geef jongeren een stem in jouw public affairs vraagstukken 
Jongeren zijn de toekomst. Met een creatieve visie en vernieuwende inzichten of denkrichtingen hebben zij vaak genoeg bijzondere of verfrissende ideeën over hoe deze toekomst er uit moet zien. Niet alleen over hun eigen belangen of de verre toekomst, maar ook over lobby- en public affairs-vraagstukken van jouw organisatie. Met de leergang ‘Jongerenbelang in Beweging’ is er nu de kans om jongeren ook echt een stem te geven, niet alleen voor de jongere zelf, maar ook voor jouw organisatie! Heb je namelijk als maatschappelijk betrokken organisatie, bedrijf of overheidsinstantie een interessante vraag op het gebied van belangenbehartiging, lobby of public affairs? En heb je behoefte aan een vernieuwende en frisse blik van buiten naar binnen én wil je tegelijkertijd jongeren serieus nemen en in hun kracht zetten? Leg je vraag dan voor aan de jongeren van de leergang Jongerenbelang in Beweging. Lees hier meer!

Comments are closed.