Gesprekstechnieken dragen bij aan het versterken van allianties, partnerships en strategische coalities. Een goed gesprek kan het verschil maken bij het verzilveren van uw lobbykansen, uw organisatie zo goed mogelijk positioneren, of om juist duidelijk grenzen aan te geven. Daarom biedt de PA-academie op dinsdag 30 oktober 2018 de speciale training ‘Gesprekstechnieken’ aan. Het doel van de training is om bewust te worden van de impact van gesprekstechnieken door deze in een vertrouwde setting te oefenen. Of het nu gaat om politici, journalisten of (maatschappelijke) organisaties met invloed, na deze training beheerst u de gesprekstechnieken om uw belang zo goed mogelijk te laten horen!

Opzet
In de vier uur durende training behandelen we verschillende gesprekstechnieken. Wat zijn de randvoorwaarden voor een overtuigende pitch? Waarin verschilt een kennismakingsgesprek van een gesprek met impact? Op welke manier kunt u constructieve gesprekken voeren, ondanks onenigheid of een verschil van mening? Hoe komt u authentiek over in de media? Middels fictieve gesprekken ervaart u zelf de impact van gesprekstechnieken. U kunt rekenen op tips, praktijkvoorbeelden en constructieve feedback van minstens vier verschillende trainers. Met als doel: uw belang zo goed mogelijk te laten horen!

Datum en locatie
Deze training vindt plaats op dinsdag 30 oktober 2018 van 15.00 tot 19.00 uur (inloop 14.30 uur) bij de PA-academie, Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag.

Aanmelden en informatie
De kosten voor de training bedragen €500,- per persoon (exclusief btw). Bij meerdere aanmeldingen vanuit uw organisatie ontvangt u vanaf de tweede aanmelding 20% korting. U kunt zich voor de training inschrijven via dit aanmeldformulier. Voor meer informatie kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen via 070-3242765 of ons een e-mail sturen.

Lees hier de algemene voorwaarden van de PA-academie.

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.