EVENT AGENDA

Het zomerprogramma bij de Public Affairs Academie

Ook in de zomermaanden bieden we bij de Public Affairs Academie tal van boeiende activiteiten aan. De maanden juli en augustus zijn namelijk een uitgelezen mogelijkheid om jezelf en je organisatie klaar te stomen voor het nieuwe politieke seizoen. Hier helpen we je graag bij, zowel via een aantal masterclasses uit ons vaste aanbod als via op maat gemaakte trainingen en advies. Al onze activiteiten zijn in deze recesperiode extra scherp geprijsd.

Eind augustus organiseren we de vierdaagse masterclass ‘Public Affairs & Lobby’, de training ‘Gesprekstechnieken’ en de masterclass ‘Public affairs voor communicatieprofessionals’. Bekijk snel de startdata in onze agenda om meer te weten te komen!

Daarnaast bieden we de gehele zomer het traject ‘Een PA-plan in vier weken’ aan, waarin we in snelkookpan-vorm gaan werken aan jouw issue. Het doel? Het creëren of verbeteren van een concreet PA-plan. Na deze vier weken ben je helemaal klaar voor het nieuwe politieke jaar! Benieuwd? Lees hier verder!

Ten slotte staan we beide zomermaanden voor je klaar met coachingsgesprekken of -trajecten, waarin we op individuele basis sleutelen aan jouw kennis en vaardigheden. De zomer is bij uitstek het geschikte moment om in alle rust te kunnen reflecteren op je eigen ontwikkeling. Meer weten? Lees verder!