EVENT AGENDA

ZomerAcademie | Masterclass Public Affairs

Geef jezelf een inspirerende boost tijdens de ZomerAcademie 2021. In de ZomerAcademie geven we onze trainingen in een compacte 2-daagse variant tegen een speciaal gereduceerd tarief. Jouw persoonlijke leervraag staat tijdens de trainingen centraal, waarbij we in kleine groepen met elkaar aan de slag gaan. De trainingen wisselen we af met ontspannende activiteiten in Den Haag. Kortom: jij krijgt een ideale mix van leren en verdiepen, (zelf)reflectie en ontspanning.


Masterclass Public Affairs

Deze populaire masterclass geven we jaarlijks verschillende keren, maar staat nu ook in deze ZomerAcademie op het programma. De praktijk staat centraal tijdens deze masterclass. In twee dagen ga je samen met een ervaren trainer aan de slag met de basis van lobby en public affairs. Vanuit een theoretische basis, en altijd gericht op de dagelijkse praktijk. Je maakt kennis met andere public affairs-professionals en we nemen je in vogelvlucht mee langs de procedures en strategieën van het politieke speelveld. Wij laten je zien waar de kansen liggen, en waar, wanneer en hoe jouw lobby het verschil maakt. Bovendien ontvang je recente literatuur over het vak. Door de specifieke opzet van deze masterclass kan je de opgedane kennis en inspiratie meteen toepassen in je werk. Helder en praktisch.

Kernelementen:

 • Wat is public affairs, en hoe functioneert Den Haag?
 • Hoe smeed je effectieve coalities?
 • Welke instrumenten zet je in?
 • Wat zijn de do’s en don’ts in public affairs?
 • Welke impact heeft het nieuwe kabinet op jouw issue?
Opzet

De masterclass start de eerste dag om 9.30 uur. We sluiten deze dag af met een ‘inspiratiediner’ waarbij we je verrassen en inspireren met gastsprekers of activiteiten. De tweede dag starten we om 10.00 uur. Ben je een ochtendmens? Dan nodigen we je uit voor een reflectieve ochtendwandeling op het strand met koffie en croissants. We sluiten af rond 17.00 uur.

Overnachten?

Blijven slapen geeft gegarandeerd een verdieping aan de trainingservaring. Zo kun je alles wat je leert tijdens de training rustig op je in laten werken. Bovendien kun je je ervaringen met andere deelnemers delen. Vanzelfsprekend kunnen we voor jou een overnachting regelen in Den Haag. We stemmen graag met je af wat je wensen zijn.

Datum en locatie

Deze masterclass vindt plaats op 23 en 24 augustus 2021, op verschillende locaties in Den Haag.

Aanmelden en meer informatie

Voor de ZomerAcademie hanteren we een gereduceerd tarief. De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen daarom slechts €950,- exclusief BTW en eventuele overnachtingskosten. Uiteraard wordt de training gegeven met voldoende afstand en geheel volgens de op dat moment geldende coronarichtlijnen van het RIVM. Je kunt je aanmelden voor deze masterclass via het onderstaande formulier. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Deze masterclass is onderdeel van onze ZomerAcademie. Benieuwd naar het gehele programma? Klik hier.

  Wil je dat wij een hotelovernachting voor je regelen?

  Ga je akkoord met de algemene voorwaarden en heb je kennisgenomen van de privacyverklaring? *

  Wil je de nieuwsbrief ontvangen?