EVENT AGENDA

Workshop Maak een foto met impact

Zelf een foto maken met je mobiel. Bij een petitieoverhandiging, tijdens een werkbezoek of na een gesprek. Het is dé manier om je achterban in beeld te laten zien wat je doet, je volgers op de socials te laten weten waar je mee bezig bent of bij een online artikel op de website van je organisatie te plaatsen. Zelfs bij een persbericht is het verstandig een foto mee te sturen. Maar hoe maak je slim een foto die opvalt en niet amateuristisch is?

Voor iedereen die zichzelf die vraag wel eens stelt, hebben we een handige workshop. Onze eigen huisfotograaf Hans Hordijk gaat je helpen. Als professioneel fotograaf in Den Haag en daarbuiten weet hij het goede beeld vast te leggen. Hij geeft je tijdens deze workshop praktische tips en je gaat ook concreet aan de slag.  In twee uur werk je jouw skills bij.

Aanmelden
Deze workshop vindt plaats op dinsdag 14 februari, 13.00 – 15.00 uur, bij de Public Affairs Academie aan de Benoordenhoutseweg 88 in Den Haag. Deelname kost € 75,- (exclusief BTW). De factuur ontvang je na afloop van de training. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.