EVENT AGENDA

Persoonlijke coachingssessies met gereduceerd tarief

Persoonlijke coachingssessies met gereduceerd tarief
Ben je op zoek naar een klankbord? Wil je graag je vaardigheden op maat verdiepen? Vind je het ideaal om door je eigen vragen geleid te worden, en niet door de agenda van een trainer? Dan zijn onze persoonlijke coachingssessies iets voor jou! Spiegelgesprekken waarbij we ingaan op jouw thema’s en strategieën tegen de achtergrond van je dagelijkse werkzaamheden. En in de zomermaanden bieden we coachingssessies voor een met 20% gereduceerd tarief aan. Praktisch en efficiënt!

Opzet
Of het nu gaat om evaluatie, intervisie of ingaan op wie je bent als PA-professional. Of het nu gaat om je dagelijkse werkzaamheden of je ontwikkeltraject op lange termijn. Wil je je kennis verdiepen of je vaardigheden aanscherpen? Alles kan aan de orde komen bij coachingsgesprekken- of trajecten bij de Public Affairs Academie. In één-op-één gesprekken reflecteren we op de dagelijkse invulling van je rol en onderzoeken we de kansen die er voor jou liggen op het gebied van public affairs en communicatie.

Aanmelden en meer informatie
Ben je geïnteresseerd in een coachingsgesprek- of traject? Neem dan gerust contact met ons op via info@pa-academie.nl of via 070-3242765. De kosten van een coachingsgesprek- of traject hangen af van de specifieke, op maat gemaakte invulling ervan. In de zomermaanden (juli en augustus 2019) bieden we al onze coachingsactiviteiten aan met 20% receskorting.