EVENT AGENDA

Online Boekenlunch met Caroline van der Plas

Sinds 2021 zit Caroline van der Plas namens de BoerBurgerBeweging in de Tweede Kamer en onlangs kwam haar eerste boek ‘Gewoon gezond verstand’ uit. In haar boek vertelt Van der Plas hoe ze als nieuw Kamerlid geconfronteerd wordt met de Haagse cultuur en wandelgangen en beschrijft hoe zij van de ene verbazing in de andere valt. Via ‘functie elders’, het formatiedebacle, de toeslagenaffaire, het Groningergas en het corona- en stikstofdebat laat Van der Plas zien hoe de menselijke maat uit de politiek verdwenen is. In het boek zoekt ze naar oplossingen, opdat de politiek weer betrouwbaar, integer en rechtvaardig wordt. Bij de Public Affairs Academie gaat Caroline van der Plas tijdens onze Online Boekenlunch in gesprek over haar boek.

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft het vertrouwen in de politiek verloren. Vooral het vertrouwen in de Tweede Kamer is naar een dieptepunt gezakt. Burgers voelen zich niet gehoord, niet gezien en niet serieus genomen. Dat kan en moet anders, vindt Caroline van der Plas, fractievoorzitter van de BoerBurgerBeweging, de nieuwe politieke partij die tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 vanuit het niets op het politieke strijdveld leek te verschijnen. Van der Plas is op een missie. Ze wil niets liever dan dat er weer politiek wordt bedreven waar de burger in kan geloven, met volksvertegenwoordigers die strijden voor de belangen van de burger. Caroline Van Der Plas (1967) is sinds 2021 Tweede Kamerlid en fractievoorzitter voor de BoerBurgerBeweging.

Online Boekenlunch

Op maandag 3 april is Caroline van der Plas te gast bij de Public Affairs Academie om tijdens een Online Boekenlunch door te praten over haar boek. Het gesprek zal ongeveer een uur duren, van 11:45 tot 12:45. Tijdens het gesprek is er genoeg ruimte om ook je eigen vragen aan de schrijfster te stellen.

Kosten en aanmelding

De kosten voor deelname aan deze Online Boekenlunch bedragen €2,50. Wil je gelijk het boek ‘Gewoon gezond verstand’ bestelllen? Voor €20,99 krijg je het boek thuisbezorgd en kun je deelnemen aan de Online Boekenlunch. Voor huidige Metis-gebruikers is deelname gratis. Eén dag van tevoren ontvang je van ons een link naar de online sessie.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Op onze activiteiten zijn de algemene voorwaarden en onze privacyverklaring van toepassing.