EVENT AGENDA

Invloed op het nieuwe college

Op 16 maart 2022 worden weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Hét moment waarop we mogen kiezen hoe het politieke landschap er de komende vier jaar op lokaal niveau uit komt te zien. Na de gemeenteraadsverkiezingen zit er weer een nieuwe Raad in de gemeente. Hoe ga je hiermee om als belangenbehartiger? In deze online workshop beantwoorden we die vraag.

In deze workshop laten we je zien hoe je op lokaal niveau kunt samenwerken met nieuw verkozen politici. Er is immers veel te winnen; steeds meer zaken worden decentraal geregeld, maar toch zijn middelen vaak beperkt. Een interessant, maar soms ook complex speelveld voor de (nationale) belangenbehartiger. Deze online workshop gaat in op de vraag hoe je public affairs kunt vormgeven in de context van een nieuwe raad en college van B&W.

Hoe kun je invloed uitoefenen op het nieuwe collegeakkoord? Hoe bouw je een relatie op met nieuwe raadsleden? En hoe kom je in beeld bij nieuwe wethouders? Deze online workshop gaat in op deze vragen, waarbij ook praktische tips met specifieke aandacht voor jouw praktijk aan de orde komen.

Opzet
Deze online workshop vindt plaats op 10 februari 2022. We beginnen om 16.00 uur en ronden om 17.30 uur af. De workshop wordt gegeven via Zoom; van tevoren ontvang je van ons een link om deel te nemen.

Aanmelden en meer informatie
Deelname kost €50,- (exclusief BTW). Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier. Meer weten? Neem contact met ons op!

Deze online workshop is onderdeel van onze leergang rond de Gemeenteraadsverkiezingen.

    Ik ben Metis-gebruiker
    Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen.

    Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.