EVENT AGENDA

Financiële APK van het coalitieakkoord

Bijna vier weken na de presentatie van het coalitieakkoord is op 11 januari ook de CPB-analyse hiervan verschenen. Deze doorrekening bevat een eerste inschatting van de effecten van het regeerakkoord. Hoeveel geld is er met de plannen gemoeid? Wat valt er te zeggen over de macro-economische en koopkrachteffecten? En heeft de coalitie de plannen eigenlijk wel voldoende uitgewerkt of komt het CPB tot afwijkende inzichten? Belangrijk om te weten, maar het lezen van zo’n doorrekening kost tijd. Dit geldt zeker als je niet thuis bent in de techniek van dergelijke rapportages.

Daarom bieden we vanuit de Public Affairs Academie aan om voor jouw organisatie, op door jou aangegeven twee thema’s, een op maat gemaakte analyse te maken van de CPB-doorrekening van het coalitieakkoord. Voor onze rapportage gaan wij na of en zo ja welke verschillen er zichtbaar zijn tussen de teksten en cijfers in het coalitieakkoord, de financiële vertaling die minister Kaag hieraan geeft in de startnota van het kabinet-Rutte IV, en de CPB-analyse. Zo ontvang je van ons een ‘financiële APK’ van (de gevolgen van) het coalitieakkoord.

Een adviesgesprek van één uur is bij de prijs inbegrepen, vanzelfsprekend afgestemd op jouw agenda.  De kosten voor deze op maat gemaakte APK bedraagt €250,-  excl. BTW. Heb je meer dan twee thema’s, dan maken we een specifiek voorstel voor je!

Interesse? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.