oortToch liever persoonlijk maatwerk? De PA-academie biedt je ook de mogelijkheid op individuele coaching op gebied van Public Affairs en Lobby. Of het nu gaat om een evaluatie, het aanscherpen van je kennis, intervisie of je positionering als PA-professional: in de coachingstrajecten van de PA-academie komen alle aspecten van jouw professionaliteit aan de orde. Op maat, en altijd met oog voor jouw vragen en de dagelijkse praktijk.

Je coach is Marielle van Oort. Met meer dan twintig jaar ervaring in het vak geeft zij je als directeur van de PA-academie en Van Oort & Van Oort Public Affairs en Communicatie inzichten en praktische handvatten om jouw belangen effectief te behartigen. Door de persoonlijke en individuele insteek is er veel ruimte om het traject zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op jouw behoeften en wensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden via e-mail of via 070-3242765.

Nathalie Strookman van Stichting Natuur & Milieu volgde het coachingstraject en liet ons weten wat ze daar van vond:

Eind 2016 en begin 2017 heb ik bij Marielle van Oort het individuele coachingstraject Public Affairs gevolgd. Om de kneepjes van het vak te leren, raadde ene collega mij de PA-academie aan. In een reeks een-op-een gesprekken nam Marielle uitgebreid de tijd om mij inzicht in de lobbywereld te geven. Dit deed ze met zeer veel passie en vakkennis. Ik heb in deze bijeenkomsten heel erg veel geleerd en al mijn vragen kunnen stellen. Aan de hand van een aantal casussen waaraan ik momenteel werk heeft Marielle me veel direct toepasbare inzichten gegeven in hoe ik mijn doelen kan bereiken. Ik kan de PA-academie van harte aanbevelen!

 

Comments are closed.